Vyhodnotenie súťaže iBOBOR 2018/19

V dňoch 12. – 16. 11. 2018 sa uskutočnila medzinárodná informatická súťaž iBOBOR, ktorej hlavným cieľom je podporiť záujem o informačné a komunikačné technológie. Súťaž chce iniciovať v deťoch využívanie IKT, posmeliť ich v intenzívnejšom a kreatívnejšom používaní moderných technológií pri učení sa.

Hoci v každej zúčastnenej krajine prebieha súťaž trochu inak, organizátori zo všetkých krajín sa raz ročne stretnú aby vytvorili spoločnú databázu úloh pre ďalší ročník súťaže. V roku 2018 sa stretnutie konalo na Cypre.

Tento školský rok sa zapojilo na našej škole spolu 356 žiakov, z toho 170 žiakov sa stalo úspešnými riešiteľmi. O tom, koľko žiakov sa zapojilo do tejto súťaže na našej škole v jednotlivých kategóriách  tento školský rok a ako dopadli, hovorí nasledujúca tabuľka:

Všetkým žiakom, ktorí sa zapojili do súťaže, ďakujeme, úspešným riešiteľom gratulujeme, a tešíme sa spoločne na ďalší ročník súťaže :-)

This entry was posted in Aktuality 2018/19, Fotogaléria 2018/19. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.