Projekt LEAVE THE PHONE TAKE A BOOK

Každý rok Helen Doron Ltd Israel  Misgav  vyhlasuje súťaž YOUNG HEROES. O atraktívnosti súťaže svedčí i 290 účastníkov z viacerých nitrianskych škôl a škôlok.

V tomto školskom roku sa naša škola zapojila do spomínanej medzinárodnej súťaže s jazykovou školou HELEN DORON Nitra. Súťaže sa zúčastnili žiaci týchto tried: 1.D,1.E; 2.A, 2.D; 3.A, 3.B, 3.C, 3.D, 3T, 4.A, 4.B, 4.C; 5.A, 5.B, 5.C, 5.D; 6.A, 6.B, 6.C; 8.A, 8.B, 8.C – spolu viac ako 210 detí len z našej školy.

V rámci projektu LEAVE THE PHONE TAKE A BOOK sme si s deťmi prečítali nové knihy v anglickom jazyku, potom sme nakreslili hlavné postavy z príbehu a aj o nich napísali. V hlasovaní na FB sme získali 2. miesto. Porota nás vybrala medzi pätnásť najlepších spomedzi 76 projektov z 15 krajín z celého sveta a celkovo sme získali 3 miesto.

Ďakujeme deťom za super spoluprácu a krásne projekty. Vďaka nim získala naša škola peniaze od jazykovej školy Helen Doron LC Nitra na nákup nových anglických kníh. Veľká vďaka patrí aj pani učiteľkám, pani vychovávateľkám i rodičom, ktorí nás podporili a pomohli nám zapojiť sa do súťaže, i jazykovej škole Helen Doron Nitra, ktorá sa rozhodla venovať výhru práve nám.

Link na naše víťazné video: http://www.helendoron.com/youngheroes2018/winners-page/

alebo priamo stránka nášho projektu :

http://www.helendoron.com/youngheroes2018/view-project/233/

This entry was posted in Aktuality 2017/18, Fotogaléria 2017/18. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.