DRAMA FESTIVAL

V dňoch 25. – 27. 4. 2018 organizovala Katedra anglistiky a amerikanistiky, Katedra germanistiky a Katedra romanistiky FF UKF Nitra v spolupráci s Okresným úradom Nitra, odborom školstva 19. ročník divadelného festivalu pre základné, stredné a jazykové školy. Konal sa pod záštitou dekana Filozofickej fakulty a tohtoročnou témou bola NÁDEJ.
Deti z krúžku anglickej drámy boli s divadelným prevedením hry „Šarlotina pavučinka“ opäť úspešní. Malí divadelníci predstavili napínavý príbeh neobyčajného priateľstva a obyčajných zázrakov, kde nádej zomierala posledná. Ich herecké a jazykové výkony boli odmenené nielen obrovským potleskom prítomných divákov, ale aj ocenením odbornej poroty. Z festivalu sme odchádzali s cenou za prirodzený prejav a spontánnosť a už tretíkrát sme si odniesli aj cenu poroty – tento rok za postavu prasiatka, ktorú stvárnila Natália Adamušková zo 4.B triedy.

This entry was posted in Aktuality 2017/18, Fotogaléria 2017/18. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.