Slávnostné otvorenie novej školskej knižnice

Magický dátum 12. 12. 2017 bol ako stvorený na slávnostné otvorenie nových priestorov školskej knižnice: „Knižnice Valérie Folkmanovej“. Úvod slávnosti spestrili žiaci 3. a 5. ročníka svojim programom. Príbehom o hladných myškách pochutnávajúcich si na písmenkách z obľúbených kníh a piesňou z rozprávky „Na vlásku“  vyčarili nejeden  úsmev na tvárach všetkých prítomných.  Po príhovore pani riaditeľky Mgr. Anety Galovej pristúpili naši hostia,  pán Ivan Folkman a jeho dcéra Dominika Folkmanová, k slávnostnému prestrihnutiu  pásky a otvorili nové priestory školskej knižnice, ktorá poslúži všetkým deťom pri vzdelávacej činnosti, bude miestom pre ich relaxáciu, pomôže im pri práci na projektoch a knižky na poličkách im otvoria brány do sveta fantázie a poznania.

John Ruskin povedal: „Knihy sú pre ľudí tým, čím pre vtákov krídla“. My už teraz vieme, že naše deti nebudú nikdy  „lietať s polámanými krídlami“.

 

This entry was posted in Aktuality 2017/18, Fotogaléria 2017/18. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.