NA JEDNEJ LODI

Milí spolužiaci, kamaráti, rodičia a učitelia!

Začína sa tretí týždeň školy na diaľku. Všetci si pomaličky zvykáme, že svet okolo nás sa zrazu zmenil. Existujú však veci,  ktoré ani koronavírus nedokáže zmeniť – patrí sem neskrotná zvedavosť a prirodzená ľudská tvorivosť, potreba priateľstva či túžba stretávať sa s inými ľuďmi. V týchto jarných dňoch sa nemôžeme stretávať a často nás  môže prepadnúť nepríjemný pocit, že SME SAMI. NIE JE TO PRAVDA! VŠETCI SME NA JEDNEJ LODI. Všetci riešime rovnaké situácie, všetci sa učíme, všetci pracujeme, všetci varíme a upratujeme, všetci komunikujeme, všetci každý deň niečo nové tvoríme, všetci žijeme.

My všetci, ktorí čítame tieto riadky, máme ešte jedno spoločné a to je naša škola. Naša škola nie len o úlohách a povinnostiach, je to aj miesto, ktoré nám poskytuje nové zážitky a skúsenosti a dáva nám možnosť spoločenského kontaktu a prezentácie našich zručností. Na túto skutočnosť nesmieme zabúdať, a preto sme sa rozhodli vytvoriť miesto, kde si našu šikovnosť chceme každý deň pripomínať.

NA JEDNEJ LODI je názov podstránky, kde si môžete pozrieť výber zo žiackych prác počas štúdia doma, nájdete tu aj nápady na trávenie voľného času, priestor na vyjadrenie a aj nové výzvy, ktorých zvládnutie nás na diaľku spojí, aby sme sa necítili sami. Nakuknite a pridajte sa https://zsbenkova.edupage.org/a/na-jednej-lodi

Zostaňte doma, buďte v bezpečí :-) !

This entry was posted in Aktuality 2019/20. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.