Škola na dotyk live 2

Skúsenosti s výučbou pomocou tabletov a ďalších dotykových technológií boli hlavnou témou  konferencie Škola na dotyk live 2, ktorá sa konala v Poprade. Nadviazala na poznatky získané v pilotnom projekte, ktorý v minulom školskom roku realizovala nezisková organizácia Edulab. Išlo o doposiaľ najväčší projekt zameraný na výučbu pomocou tabletov, participovalo na ňom 100 pedagógov a do kontaktu s tabletmi prichádzalo pravidelne takmer 1 000 žiakov.

5 pedagógov Slovenska bolo ocenených , medzi nimi aj učiteľ našej školy – Mgr. Róbert Harmata. Cenu spolu s ďakovným listom  učiteľom odovzdal  minister školstva SR Peter Pellegrini.

Cieľom konferencie Škola na dotyk LIVE 2 bola prezentácia výsledkov projektu Škola na dotyk, ktorý na desiatich slovenských školách realizuje Nezisková organizácia EDULAB a spoločnosť SAMSUNG. Učitelia z desiatich škôl ukázali, čo počas doby trvania projektu objavili. Našu školu prezentovali Mgr. Mária Bernáthová a Mgr. Róbert Harmata, ktorí na konferencii vystúpili s príspevkom Cloudové služby a ich využite vo vyučovaní.

This entry was posted in Aktuality 2014/15. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.