Creative Baltie 2010

Dňa 27. 11. 2010 sa na Fakulte informačných technológií VUT v Brne uskutočnilo finále16. ročníka tvorivej programátorskej súťaže CREATIVE BALTIE 2010. Po prvýkrát v histórii tejto súťaže sa celá súťaž konala výlučne v anglickom jazyku. Súťažiaci museli svoje programy naprogramovať aj odprezentovať v anglickom jazyku, takisto jednacím jazykom bola angličtina. Celá súťaž bola vysielaná online na internete. Už tradične sa finále uskutočnilo v krásnych priestoroch Fakulty informačných technológií, ktorá sídli v zrekonštruovaných a novodobudovaných priestoroch kláštora zo 14. storočia.

Súťažilo sa v 3 vekových kategóriách: B (4.-6. trieda), C (7.-9. trieda), D (10.-13. trieda – stredoškoláci). Súťažiaci, ktorí sa umiestnili na popredných miestach, získali hodnotné ceny.

Z našej školy sa finále v Brne zúčastnil Peter Eller zo 6. T, ktorý so svojím programom TAXI získal 3. miesto v kategórii B. Blahoželáme.

This entry was posted in Baltík 2010/11 and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.