Autogramiáda BK – AX – SPU NITRA

Basketbalový klub BK – AX – SPU NITRA získal titul ,,Majstra Slovenska“ v basketbale mužov v sezóne 2008/2009.

Z príležitosti získania tohto titulu bola dňa 20.mája 2009 usporiadaná autogramiáda členov spomínaného klubu pre jeho priaznivcov a fanúšikov. Keďže chlapci 5. a 6. ročníka našej školy (Marek Štefanko, Adam Pálka, Dávid Kozár, Henrich Grác, Ladislav Maruniak, Adrián Porubský, Patrik Gecler, Stanislav Tkáč) prejavujú veľký záujem o basketbalovú hru a chodili povzbudzovať toto mužstvo do športovej haly SPU na každý zápas, nechceli chýbať ne tejto slávnostnej akcii. Prišli na ňu spolu s vyučujúcimi telesnej výchovy Mgr. Ladislavom Kudrym a Mgr. Ladislavom Zuzákom.

Chlapci sa odfotili aj s niektorými populárnymi hráčmi Nitry ako sú Dametri Hill, Eugene Lawrence či Braňo Tomek, Andrej Červenka. Odfotili sa aj s členmi manažmentu a úspešným trénerom Ľubomírok Urbanom. Taktiež si kúpili pamätné dresy. Dali si podpísať nielen tieto dresy, ale aj fotografie hráčov, aj spoločnú fotografiu: Majster republiky za rok 2009.

Ešte raz srdečne blahoželáme!

Mgr. Ladislav Kudry

This entry was posted in Aktuality 2008/09 and tagged , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.